Lentefestijn op Kultuureiland Damsterplas

11mei12:0020:30Lentefestijn op Kultuureiland Damsterplas

Evenementdetails

Op zaterdag 11 mei 2024 organiseren de kunstenaarscollectieven Het Beleveniscollectief en De Draad uit Midden-Groningen het ”Kultuureiland Lentefestijn” op het terrein van Kultuureiland Damsterplas nabij het dorp Steendam.

Na een lange en natte periode is het hoog tijd om de lente te vieren, met het  ”Kultuureiland Lentefestijn” op 11 mei a.s. gaan we weer vrolijk het seizoen in! Het ”Kultuureiland Lentefestijn” treedt met zijn kleurrijke artisticiteit in de voetsporen van Art Carnivale, het succesvolle familiefestival uit de koker van deze organisatie dat jarenlang vele festivalliefhebbers naar het Strandpark van Steendam deed trekken.

Het lentefestijn is de 2e op rij van een reeks seizoensgebonden ”back-to-basic” kleine intieme festijnen  met elementen als muziek, theater, kinderactiviteiten, ambachtelijke workshops ,de eigen streekgebonden keuken en wordt weer een belevenis voor jong en oud!

Het ”Kultuureiland Lentefestijn” gaat op zaterdag 11 mei vanaf 12:00 uur van start en biedt vertier tot in de avonduren. De entree bedraagt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: € 7,50. Kinderen onder 12 jaar gratis toegang.

Meer info over het programma vindt u ook onze hoofdpagina/lentefestijn.

Tijd

(Zaterdag ) 12:00 - 20:30

Ga naar de bovenkant